Hej och nytt

Hej och välkommen till min nya blogg!
Nu är det lite nytt på gång. En ny hemsida ska försöka konstrueras efter att jag haft massa strul med min förra som var baserad på WordPress. Provar annan plattform nu, men behåller bloggen på WordPress. Så glöm inte att gå in och kolla på www.jonasherjeby.se då och då så jag har en morot så jag kommer någonstans med sidan och min portfolio! :)

Detta innebär också att jag börjar om med bloggandet. Dels på grund av att det kunde behövas en fresh start, dels för att jag glömde exportera bloggfilen från WordPress innan jag raderade allt…
Men nu kommer bild och text hamna här istället!

Jonas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.